Diensten

Onze specialisten kunnen alles voor uw onderneming regelen op het gebied van accountancy, belastingen en ondernemingsvraagstukken. Door onze ervaring met onze kennis te verbinden kunnen we samen met u de resultaten van uw onderneming optimaliseren.

“Wij kunnen u voorzien in nauwkeurige managementinformatie.”

Accountancy

Wij ondersteunen u bij het samenstellen van uw jaarrekening en het verzorgen van uw financiële administratie. De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. Dit is een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor de Belastingdienst en/of uw bank. Het opstellen van de jaarrekening vereist vakkennis en deskundigheid. Onze accountants hebben de juiste kennis in huis om ondernemersgericht te werk te gaan. Wij denken met u mee in het optimaliseren van uw administratie. Zo heeft u met ons Management Dashboard tussentijdse cijfers tot uw beschikking. U kunt vertrouwen op een vakkundig en betrouwbaar advies. De aanlevering van gegevens kan bij ons volledig digitaal maar natuurlijk ook nog via de traditionele manier als dat uw voorkeur heeft.

i

Samenstellen van jaarrekeningen

Verzorgen van tussentijdse cijfers, begrotingen en prognoses

Online boekhouden

Managementdashboard

Belastingen

Als ondernemer heeft u te maken met fiscale wet- en regelgeving. Wij gaan graag met u in gesprek om samen belastingtechnische voordelen te behalen. Wij adviseren u graag bij zaken als omzetbelasting,  inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en maken u wegwijs in uw fiscale rechten en verplichtingen. U heeft een goede administratie nodig om te voldoen aan uw wettelijke verplichtingen, zoals het invullen van uw aangiften. Wij adviseren u proactief bij ondernemersfaciliteiten zoals o.a.; zelfstandigenaftrek, startersaftrek, MKB-winstvrijstelling, fiscale oudedagsreserve, investeringsaftrek, willekeurige afschrijving startende ondernemers en de meewerkaftrek.

h

Jaarlijkse aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting

h

Aangiften omzetbelasting en prestaties intracommunautaire prestaties

Optimaliseren van de fiscale positie zowel zakelijk als privé

Ondernemingsvraagstukken

Wij gaan verder dan regels en cijfers. Het actief meedenken en samen met u zorgen voor een gezonde bedrijfsstructuur is voor ons net zo vanzelfsprekend als de puur cijfermatige kant van onze dienstverlening. Bij ons staan persoonlijke begeleiding en praktijk gerichte adviezen voorop. Iedere ondernemingsfase kent nieuwe uitdagingen en hindernissen. Om de juiste beslissingen te kunnen nemen is het van belang om over de juiste kennis en informatie te beschikken. De keuzes die u als ondernemer maakt, kunnen vele fiscale en administratieve gevolgen hebben. Het gaat om keuzes zoals onder andere welke rechtsvorm kan ik het beste kiezen, investerings- en financieringsvraagstukken, auto zakelijk of privé aanschaffen en hoe zit het dan met de bijtelling. Bij ons krijgt u heldere antwoorden op uw ondernemingsvraagstukken.

Welke rechtsvorm kan ik het beste kiezen voor mijn nieuwe onderneming?

Moet ik de auto zakelijk of privé aanschaffen?

i

Hoe zet ik een goede financiële administratie op?

q

Van welke fiscale regelingen kan ik als starter gebruik maken?

Hoe kan ik mijn financiële administratie efficiënter inrichten?

Startende ondernemer? Een vliegende start!