Over Lemmen & Keijsers Accountancy

Wij geven persoonlijkheid aan onze dienstverlening. Niet alleen doordat wij met plezier in ons vakgebied werken, maar ook omdat wij persoonlijk betrokken zijn bij uw organisatie U krijgt de aandacht die u verdient en u heeft één aanspreekpunt. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gefocust op het optimaliseren van uw financieel proces. Hierdoor is betere informatie beschikbaar, wat resulteert in meer voordeel voor u. Afspraken worden nageleefd en er wordt duidelijk en helder gecommuniceerd zodat u weet wat u kunt verwachten van Lemmen & Keijsers Accountancy. De aanlevering van gegevens kan bij ons volledig digitaal, maar natuurlijk ook nog via de traditionele manier als dat uw voorkeur heeft.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden geven de wijze aan waarop wij invulling geven aan onze manier van werken. Ze geven richting aan ons dagelijks handelen. Niet alleen naar onze klanten, maar ook intern.

Vooruitstrevend

Wij blijven onszelf continue ontwikkelen. Wij weten wat er speelt in ons vakgebied. Wij houden onze kennis op niveau en blijven ons continue ontwikkelen. Door vooruit te denken en kansen te zien vullen wij de behoefte van onze klanten voor de toekomst in.

Betrokken

Er samen voor gaan! Wij houden regelmatig contact met onze klanten en zijn altijd bereikbaar. Wij zijn op de hoogte van wat er bij u als ondernemer speelt. Door onze manier van werken kunnen wij snel problemen signaleren en u daar tijdig over adviseren. Wij komen dus niet pas in actie als u er om vraagt maar werken proactief.

Transparant

Helderheid in wat we doen en in onze afspraken. Wij geven uw inzicht in ons proces en helderheid in onze afspraken. Dit is voor ons geen doel op zich, maar een voorwaarde. Wij geloven erin dat je alleen door openheid van zaken een relatie kan opbouwen op basis van vertrouwen.

Ons team

Bij Lemmen & Keijsers Accountancy zijn gecertificeerde accountants werkzaam. Wij staan ingeschreven in het accountantsregister bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Maak kennis met onze medewerkers:

Jos Lemmen

Jos Lemmen

Accountant-administratieconsulent

Rob Keijsers

Rob Keijsers

Accountant-administratieconsulent

Maaike van den Bosch

Maaike van den Bosch

Assistent-accountant

Werkgebied

Thuis in midden- en kleinbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in startende ondernemers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze klanten bestaan uit Freelancers, ZZP’ers, eenmanszaken, maatschappen, V.O.F.’s, BV’s en stichtingen. Wij bieden een totaalpakket: van het verwerken van uw financiële administratie tot het samenstellen van uw jaarrekening en van het verzorgen van uw belastingaangifte tot het meedenken bij uw ondernemingsvraagstukken. Bij ons bent u verzekerd van deskundige begeleiding en weet u van te voren precies waar u aan toe bent.